Alıntı:
akrobat2006´isimli üyeden Alıntı
bi zahmet bak kardeş çok ihtiyacım var eğer bulursan buraya konun sayfasının adresini yazar mısın şimdiden teşekkürler
|
oyun yapma programı olarak fps creator kullanabilirsin, cs tarzı oyunlar oluşturulabiliyormuş. yalnız Türkçe bir anlatım bulamadım aşağıdaki sayfada bolca eğitim videosu var oradan faydalanabilirsin.
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
30 günlük 135 mb boyutundaki demo versiyonunu buradan indirebilirsin:
videolarn olduğu sayfada soldaki menüde model paketleri var, onlardan da beğendiklerini indirerek hazır objelere sahip olabilirsin.
çizgi film yapma programları hakkında bir bilgim yok malesef. arama yaparak bu işin aşağıdaki programla yapılabildiğini gördüm. tarattığın resimlerden de bilgisayarda çizdiğin resimlerden de yapabiliyormuşsun.
ya da adobe flash kullanarak yapabilirsin. bilindiği gibi internet sayfalarında karşımıza çıkan aniimasyonların çoğu flash ile yapılıyor.
demosunu üyelikten sonra buradan indirebilirsin.
yalnız pc dergilerini karıştırmanı tavsiye ederim zaman kısıtlamalı full sürümünü bulur yüklersen çok rahat kullanabilirsin. internette sayısız flash kaynağı var. ben de biraz biliyorum kolayca öğrenebileceğinden eminim.
bir de bu program varmış:
burada da anlatımları: