01.07.08, 13:47
|
#7 (permalink)
|
|
Stajyer
Konu Sayısı: 7809
Takım: Trabzonspor
Rep Gücü: 17377
Rep Puanı: 1736212
Ruh Hali:
|
"Ben bir cadı ve ******yim" FOTO GALERİ
"Ben bir cadı ve ******yim" FOTO GALERİ9'uncu kattan atlayarak kendini öldüren manken Ruslana Korshunova'nın internetteki yazıları ortaya çıktı
01.07.2008 11:37 ABD polisi, 20 yaşındaki Kaza model Ruslana Korshunova’nın intiharını araştırıyor.
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
9 kattan aşağıya atlayarak hayatına son veren modelin arkadaşları iyi kazandığını ve neşeli bir yapısı olduğunu söyledi.
Bilgisayarını inceleyen polis yetkilileri, modelin son bir yıldır çeşitli arkadaşlık sitelerine girdiğini ve forumlarda karamsar yazılar yazdığını ortaya çıkardı. En son “Hayat çok kısa, kuralları kır, çabucak affet, yavaş yavaş öp, içten sev, kontrolsüz bir şekilde gül” diye yazan Ruslana’nın ruh hali sürekli değişiyor. 3 ay önce “Çok yalnızım, kendimi bulabilecek miyim bilmiyorum. Canım acıyor, birileri bir parçamı yırtar gibi çıkarıyor ve zalimce bir tarafa atıyormuş gibi” diye yazmış. Daha önceki aylarda da “Ben bir ****** ve cadıyım. Kim ne diyorsa umurumda değil. İlişkilerimin neden bozulduğunu biliyorum. Çünkü kestirilemez bir kızım” yazısını girdiği ortaya çıktı.
Ruslana'nın, ölmeden önce eski erkek arkadaşı Artem Perchenok (24) ile Demi Moore’un ‘Hayalet’ filmini izlemiş.
Habertürk
|
|
|