Konu
:
K2 nasıl adam olur nasıl adam edilir dikkatle okuyun bakalım (Umarım Ilgilenirsiniz)
Tekil Mesaj gösterimi
23.09.08, 05:02
#
4
(
permalink
)
GÖqHAN
Acemi Tayfa
Nereden: Üsküdar
Konu Sayısı: 21
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 7419
Rep Puanı: 741775
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
Cevap:K2 Adam Filan olmaz çünkü adam olanı bıdaha terbıyeliyemezsın paşam.
S.a Dielim başlıyalım direk ki adam buraya yazmış yazıyı birçok forumda yayımladığı gibi geri bana cvp bile vermicek berkim ama olsun okuyan ınsan bunuda okusun ben şahsen hepsini okudum ve yorum yapmak istedim.
Bu oyunu oynamaya başlıyan ilk insanlar 20-30 yaş arasıydı ko zamanında ozamanlar herşey güzel gidiyorduu exp kasması np kasması item kovlaması nebilim sc olayına pek gırmıyodu kımse hatta oyuna gırmek ıcın bronz bile almıyodular Taki o zamana kadar sonraları oyunda yaş kıtlesı deişti (9,8,15,11)ve oyunda şöyle bi durum ortaya çıktı ''hırs'' nasıl peki? slot kavgaları np kasarkenki kavgalar küfürlü kavgalar tabiki bu davranışlar sınırlendırdı eskı playırları birtakım arkadaşımız'da oyundakı bu boş kalabalığı görünce oyuna akın etmeye devam ettıler knight okadar kalabalıklaştıkı slot bulamıyodu ınsanlar bronz almaya basladılar oyuna grebılmek ıcın ko yaptı bunu tabı oyuna oncelık prelı playırlarındır dıe ve gold alan ıyı ex kasıodu sc basan ıyı np kasıodu.
Oyuncuların cogu yabancılardı zaten servırda onların servırıydı fakat bız nasıl oldu bılmıorum ama turk serverı na çevirdi bizim millet ko'nun hosuna gıttı bızım kalabalıgmız bıze pre satmaya basladılar çünkü ve o aralar koxp çıktı ınsnalar para kazanıodu bu oyundan bana abi brak ben kesıyım çalışmıorum paramı burdan cıkarıorum dıyen ınsanlar vardı ozamanlar nakadar doğru bılınmez ama.
oyunda para para para dıe dıe altına araba cektı kımısı kımısı ısı buyuttu yazılımlar yazdırdı (GERÇEKTEN YAZILIM) ve carlara doyamadılar soydular yetmedı dupe ledıler yetmedı sımdılerde hepsı kendıne oynuo np kasıo kolluk yakıo yaptıgı ıtemlerın verdıgı guvenle vs yapıor cogu opuor yerı ama genede ıtemı var
ve bu yasal olmayan işler onların arkalarından gelen çoluk çocuk tabırı kısılere kadlı onlarda aynılarını yapıorlar ama bızım mıllet genede sevıor bu oyunu ne işse denir çünkü onlarda bilirler kimler ne p..k yior
BAKIN BUGÜN OYUNDA OLAN BITEN K2 ÜSTÜNE KALDI HEP
Oyunda lag oluosa sadece k2 dil,oyunda dc olup duruosanız sadece k2 dill,Oyunda bıseylerınız kayıp oluyorsa sadece k2 dıl ve tum bu olanlar k2 dıll çok pişman oldular oyuna ortak olduklarına yada çok mutlular ne önemi varkii? HİÇÇÇ! nedenmi?
-4 yıldır oynadıgım bır oyun
-oyundakı butun aktıvıtelere katıldım
-oyunla ilgili ne varsa harıtalar bosların yerı nasıl lvl kasarım np kasarım vs.çözdüm
-savaşmayı (combo) öğrendim
-cok buyuk bı kıtlem edindim
-ÇOK BÜYÜK dostluklar edindim
-cıkarmadıgım unıq ıtem kalmadı hepsını kovaldım butun boslrdan item edindim
-pc basında 3 gun durdum 50 den 60 a kastım.(GOLEM PARTIYDI ESLANT)
np kastım lvl kastım ıtem kastım cevre edındım oy topladım ve bugun hala arkadasım devam edıyo ben 17 ay once askere gıderken braktım sonuç hala zevk alıorum oynarken ama brakında sefasını surum artık yapcak bısı kalmadı
Ksacası neyın ne oldugunu brakın sız dılde gercekten bu oyuna baglananlar anlatsın (ADAM ÇARINA KIZIM DİE HİTAP EDERMİ YA KARISINA PREST AÇIP BERABER KASARLARMI YA OLDU BUNA BENZER BUSURU SEY) veya yorumlasın.Kimsede yormasın kendini bana bişeyler anlatmak için yoksa bende size kim olduğnuzu anlatmaya çalışırım
YAZIM HATALARI VARSA HIZLI YAZDIM ONDANDIR
Cedi
lleC
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir.
Kayıt Olmak İçin Tıklayınız...
]
Konu GÖqHAN tarafından (23.09.08 Saat
05:14
) değiştirilmiştir. Sebep: Sanane :)
GÖqHAN
Açık Profil bilgileri
GÖqHAN nickli üyeye özel mesaj gönderin
GÖqHAN - Daha fazla Mesajını bul