![]() |
|
|||||||
| Formula 1 Formula 1 ile ilgili herşeyi paylaşabileceğimiz bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Aslanlar Tayfası
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Konu Sayısı: 1576
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 6297
Rep Puanı: 628920
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
İtalyan medyası, Formula 1 sezonuna çok kötü bir başlangıç yapan Ferrari takımını yerden yere vurdu. Ateşli ve partizanca tutumuyla bilinen İtalyan basını, sezonun açılış yarışı Avustralya Grand Prix'sinde finiş göremeyen Ferrari takımını ağır şekilde eleştirdi. La Gazzetta dello Sport, geçtiğimiz sezonun markalar ve sürücüler şampiyonu Ferrari'nin Melbourne'daki performansı için "facia" yorumunu yaptı. Gazete, motor arızası yüzünden finiş göremeyen, sıralama turunda benzin pompasında sorun yaşayan Kimi Raikkonen'in Heikki Kovalainen ve Timo Glock'u geçmek isterken pist dışına çıkmasını ise "çaylak hataları" olarak değerlendirdi. Corriere dello Sport, "Ferrari, acil olarak kendini geliştirmelisin!" başlığını atarken, Tuttosport "büyük fiyasko" şeklinde bir ifade kullandı. Ferrari'nin 1992 yılından beri sezona hiç bu kadar kötü başlamadığına dikkat çeken Tuttosport, Raikkonen için "pistte gölgesi yarıştı", ilk turda aracının kontrolünü kaybeden ve sonrasında duvara çarpan Massa için "dikkatsiz" yorumunu yaptı. La Repubblica, Ferrari'nin "Jean Todt'suz ilk pazar gününde kara bir başlangıç" yaptığını yazdı.
PEMBE HAYALLER KURMADIK HİÇ BİR ZAMAN SİYAH BEYAZ DÜNYANIN ÇOCUKLARI OLARAK... YA SİYAHI OYNADIK YA BEYAZI SESLENDIRDIK... [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() JUST IN TIME |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Konu Sayısı: 0
Rep Gücü: 250
Rep Puanı: 24999
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
TFODYS düzelecektir,en azından RAIKKONEN gibi bende buna İNANIYORUM
Ne fasizm,ne emperyalizm YAŞASIN DEVRİMCİ KOMİNİZM Savaşımız sadece ama sadece TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE için,kimseye zarar vermek gibi bir niyetimiz YOK Ölümle EVLİ Ecelle NİŞANLIYIM Tesadüfen DOĞDUM Mecburen YAŞIYORUM |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|