![]() |
|
|||||||
| Formula 1 Formula 1 ile ilgili herşeyi paylaşabileceğimiz bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Aslanlar Tayfası
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Konu Sayısı: 1575
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 5646
Rep Puanı: 563888
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, Avustralya Grand Prix'sinde yaşadıkları dayanıklılıkla ilgili sorunları çözeceklerine emin olduğunu söyledi. Raikkonen, dayanıklılık konusunda problemleri olduğunu kabul ederek, "ama biliyorum ki sorunları çözmek için Maranello'da yoğun bir çalışma devam ediyor" dedi. Melbourne'da sıralama turlarında benzin pompası arızalanan, yarışta ise motoru iflas eden Fin pilot, aracın performansıyla ilgili endişe taşımadığı söyledi: "Aracın performansından ve mücadele gücünden yana hiçbir endişem yok. İlk yarış kötü geçti ama iyi bir araca sahip olduğumuzu biliyoruz." Raikkonen, yarış hafta sonlarında ilk günden itibaren istikrarlı olmak gerektiğini vurgulayarak, "geriden başlarsanız trafiğe takılıyorsunuz. Tıpkı Melbourne'da olduğu gibi. Yarışa iyi başladım ama geçiş zor olduğu risk almak zorundaydım" dedi. Sadece yedi aracın finişe ulaşması ve Rubens Barrichello'nun diskalifiyesi sayesinde Melbourne'dan bir puan çıkaran Raikkonen, bu puanın şampiyonluk yarışında hayati önem kazanabileceğini ifade etti: "Yarışla ilgili tek olumlu şey geride kalmış olması. Geriye dönüp ne yapabilirdik diye kafa yormanın anlamı yok. Bu bize yarar sağlamaz, sonucu da değiştirmez. Yaşadığımız tüm sorunlara rağmen puan almayı başardık. bu puanın en kadar önemli olacağını sezon sonunda göreceğiz."
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Bilgili Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Konu Sayısı: 223
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 1794
Rep Puanı: 179109
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
senden önce ekledim ![]() ne kadar qıcık dimi
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|