![]() |
|
|||||||
| Formula 1 Formula 1 ile ilgili herşeyi paylaşabileceğimiz bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Aslanlar Tayfası
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Konu Sayısı: 1576
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 6297
Rep Puanı: 628920
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
Daha önce Jordan ve Jaguar gibi markalara araç tasarlayan Gary Anderson Sepang Pisti'nde koşulan 2008 Malezya Grand Prixi'ne pole pozisyonundan başlayan Ferrari pilotu Felipe Massa'nın takım arkadaşı son şampiyon Fini Kimi Raikkonen'e takım emirleri doğrultusunda ilk pitstopta bilerek geçildiğini iddia etti. "Burada Michael Schumacher gibi bir efsanenin yerini doldurması beklenen Raikkonen'den bahsediyoruz, takım içinde ayrı tutulmadığını düşünmek saflık olur. Bu iddiamı destekleyen sinyali ilk virajda gördüm, Kimi takımarkadaşını geçmek için gaza yüklenmedi." Takım emirlerinin yasak olduğu Formula1'de FIA bu kuralın ihlal edilmemesi için yarış içinde pilotlar ve teknisyenler arasındaki iletişimi sağlayan telsizleri de dinliyor. Sepang'da koşulan 2008 Malezya Grand Prixi'nde Felipe Massa spin atarak yarış dışı kalmış, Kimi Raikkonen ise damalı bayrağı ilk sırada görerek Ferrari'ye 10 puan getirmişti.
PEMBE HAYALLER KURMADIK HİÇ BİR ZAMAN SİYAH BEYAZ DÜNYANIN ÇOCUKLARI OLARAK... YA SİYAHI OYNADIK YA BEYAZI SESLENDIRDIK... [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() JUST IN TIME |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Acemi Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Konu Sayısı: 13
Rep Gücü: 820
Rep Puanı: 81832
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
Şampİyon Olmamiz Engellenemez ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Konu Sayısı: 0
Takım: Fenerbahçe