![]() |
|
|||||||
| Formula 1 Formula 1 ile ilgili herşeyi paylaşabileceğimiz bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Konu Sayısı: 113
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 150
Rep Puanı: 14914
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
Massa: 'Kabus gibiydi uyanmak istedim ama zaten uyanıktım' Felipe Massa, Ferrari'nin artık Macaristan Grand Prix'de olduğu gibi puan kaybetmek gibi bir lüksü olamayacağını belirtti. Pazar günü Hungaroring'de kariyerinin en iyi performanslarından birini sergileyen Massa, 10 puana iki tur kala motorunun patlaması nedeniyle yarışa veda etmek zorunda kalmıştı. Yarış dışı kaldığına inanmakta zorlandığını ifade eden Massa, "Macaristan GP'yi unutmak istemiyorum çünkü kesinlikle Formula 1'deki en iyi yarışlarımdan biriydi. Fakat diğerleri gibi zaferle sona ermedi" dedi. Brezilyalı sürücü, "Üzüntü verici bir durum, çünkü gerçekten hem ben hem de takım başarıyı hak etmişti. Şampiyonanın çok önemli bir anında mükemmel bir yarış çıkardık. Ancak maalesef 10 puanla eve dönemedik, puanlar elimizden kayıp gitti. O yüzden gerçekten üzüntü verici. Neyse bu tür şeyler zaman zaman motor sporlarında yaşanıyor" diye konuştu. Zafere dakikalar kala motorun iflas ettiğinde "tuhaf bir duygu" yaşadığını belirten Massa, "Bir kabus gibiydi, uyanmak istedim ama başaramadım, çünkü zaten uyanıktım, inanılmaz bir hayal kırıklığıydı. Bu bazen gerçekten acımasız olabiliyor" ifadelerini kullandı. Massa, yarış dışı kalmasına rağmen şampiyonadaki mücadelesinin sürdüğünü belirterek soğukkanlılığını koruduğunu işaret etti. Bununla birlikte Ferrari'nin artık bu şeklide puan kaybetmeye tahammülü olmadığını ve böyle bir lüksü bulunmadığını vurgulayan Massa, "En azından sıralamaya bakınca sakin kalabilirim, çünkü Lewis kazanmadı, ancak bu şekilde puanları harcayamayız. 10 puan kaybettik, ancak işin olumlu yönüne de bakmak lazım, o da gerçekten güçlü olduğumuzu gösterdik" dedi. Macaristan öncesi ve yarış hafta sonu takımın harika çalıştığını gerek stratejisi gerekse İngiltere ve Almanya'daki problemlerin giderilmesi noktasında iyi bir iş çıkardıklarını ifade etti. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Konu Sayısı: 0
Takım: Beşiktaş
Rep Gücü: 0
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi :
![]() |
valla aynı kabusu ben de massa şampiyon olursa görücem..KIMI olamazsa kubica olsun yaff..bi takıma 1 şampiyon yeter ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
***Master Of Music***
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Konu Sayısı: 607
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 12866
Rep Puanı: 1285970
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Massa kadar şansız pilot görmedim ben ya...
Al götür aşklarımı Ört beni dalgalara Kuşlar geçecek içinden Açık bırak bu akşam kapıları Sevişince ölümle kalpler Gül kanayacak geceye ağlamadan Yakın gel gülen mor yel Yakın gel kara düşlerime Ateşler at üşüyen bedenime Uykulara yat... [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Konu Sayısı: 8
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 144
Rep Puanı: 14328
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
yaa inanın kimi ondan daha şanssız bence f1 in en şanssız pilotu kimi yaa canım benim bi kurtulamadı. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|