![]() |
|
|||||||
| Formula 1 Formula 1 ile ilgili herşeyi paylaşabileceğimiz bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Konu Sayısı: 8
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 144
Rep Puanı: 14328
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
Dünya şampiyonu Kimi Raikkonen, kazanma arzusunu yitirdiği şeklindeki iddialara tepki gösterdi. Gelecek sezon sonunda pistlere veda edeceği söylentileri yapılan Fin sürücünün, son yarışlardaki performans düşüklüğünün nedeni olarak da motivasyon kaybı gösteriliyor. ![]() 28 yaşıdaki Raikkonen, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, hedefinin hala F1'de başarılı olmak olduğunu söyledi. Raikkonen, "Ben hala aynı insanım. Eğer yarışıyorsam, elbette kazanmak isterim" diye konuştu. Ferrari pilotu, "Beşinci veya altıncı olmak tabii ki eğlenceli değil, hatta üçüncü olmak bile artık benim için iyi bir sonuç sayılmaz. Ben sadece kazanmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Sırtını 2007'deki başarılarına dayamaktan mutlu olduğuna inanların yanlış düşündüğünü kaydeden Raikkonen, "Elbette daha fazlasını istiyorum. Çok mutlu olduğumu veya yorgun olduğmu düşünenler yanlış düşünüyor" diye konuştu. Şu an şampiyonada lider Lewis Hamilton'ın 5 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Raikkonen, "Sezon sonunda her klasmanda da şampiyonluğu kazanamazsak, hayal kırıklığına uğracağız" dedi. |
|
|
|
![]() |
| Tags: ferrari, formula1, kimi raikkonen, raikkonen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|