![]() |
|
|||||||
| Komik (16+) Komik (+16) resimler, yazılar, videolar, flashları paylaştığımız bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tek Aşk Beşiktaş-k
![]() Üyelik Tarihi: May 2008
Konu Sayısı: 150
Rep Gücü: 57387
Rep Puanı: 5738417
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adamin karisi gece yarisi dogum yapmisti Sabah ilk is hastaneye telefon edip durumlari sormak oldu - Alo orasi dogum servisi mi? - Evet efendim - Servis sefi ile gorusebilirmiyim? Tam o sirada hatlarda bir karisiklik olur ve musterisiyle konusan bir otomobil tamircisi hatta girer Cazir cuzurt Parazit sesleri ve hat duzeliyor - Alo alo sesim geliyormu ? - Evet devam edin - Sesim simdi daha iyi herhalde sizinkide oyle - Merak edilecek bir sey yok burada hersey yolunda onu iki gun icinde evinize yollariz - Demek her sey normal? - Aslinda ne kadar zorluk cektigimizi bilemezsiniz Her tarafini elden gecirdik Ise yaramaz hale gelen yerlerini degistirdik Iki gun sonra da yeniden kullanmaya baslayabilirsiniz - Nasil yeniden kullanabilirim anlamadim? - Hic merak etmeyin sonuctan memnun kalacaksiniz Giris deligini daralttik cok fazla genislemisti Her halde cok zorluluyordunuz? - Fakat !!!! - Yooo hayir itiraz etmeyin zorlandiginiz belli Sik sik yaglasaniz iyi olur Bu arada cikis deligini de actik Biraz tikanmisti da - Cikis deligi mi ? - Hani gaz cikan deligi O kadar iyi acildi ki simdi gaz cikarirken sesini dinlemek bir zevk - Ne dediniz ? - Dedigim gibi hersey yolundaEmin olmak icin dun aksam bizzat kendim denedim Hersey o kadar iyiydi ki zevkten mesut oldum Bu sabah yedi kisi birden ciktik ustune bana misin demedi Artik oyle hizli ki hic sormayin cok memnun kalacaksiniz |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Aslanlar Tayfası
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Nereden: İzmir diyoLar, biz öyLe duyduk..
Konu Sayısı: 302
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 142317
Rep Puanı: 14230833
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
adam kafayı yedi bee ![]()
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Aslanlar Tayfası
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Nereden: Made İn TurKeY :)
Konu Sayısı: 254
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 43765
Rep Puanı: 4376146
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
hehehehehhe $üPPeR ya ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|