![]() |
|
|||||||
| Komik (16+) Komik (+16) resimler, yazılar, videolar, flashları paylaştığımız bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Paylaşımcı Tayfa
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Nereden: İstanbul
Konu Sayısı: 805
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 161316
Rep Puanı: 16131073
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
TEPKİSİZ TOPLUM İki eşcinsel Levent Metro istasyonunda eve gitmek üzere Metroyu beklerken canları sevişmek istemiş. Ancak Metro Bir Türlü Gelmek Bilmiyormuş. Biri Diğerine : Hadi Burada Sevişelim Demiş. Arkadaşı da; Burda Ortalıkta Olur Mu Millet Bizi Parçalar. Yok Ya Bizim Millet Tepkisizdir. Bak Sigara içmek de Yasak, Yakıcam Bi Tane, Sigara içilmez Tabelasının Altında içicem Bişey Demicekler, Demis Ve Yakmıs Bir Sigara. Keyifle Sigarasını içtikten Sonra da Arkadasi ikna Olmuş Ve Sevişmişler. Ertesi Gün Metroda. Bir Grup Pikniğe Gitmek icin Bekliyormuş Ancak Metro Bi Türlü Gelmek Bilmemiş. içlerinden Biri. Hadi Mangalı Burda Yakalım Demiş ,digeri - Olmaz ! Burda Mangal Yakılmaz. - Yok Canım Bişey Olmaz Yakalım Ya... - Yakda Gör, Dün Burda Herifin Teki Sigara içtide, ibreti Alem Olsun Diye Herifi Sigara içilmez Tabelasının Altinda si....ler .....!
![]() Kalbinin atışını hissediyorum. Ve düşünde ne gördüğünü merak ediyorum. Gördüğünün ben olup olmadığını merak ediyorum. Sonra gözlerini öpüyorum ve birlikte olduğumuz için Tanrı'ya şükrediyorum Ve sadece seninle kalmak istiyorum Sonsuza dek bu anda, sonsuza dek ..
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Aslanlar Tayfası
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Nereden: Made İn TurKeY :)
Konu Sayısı: 254
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 43765
Rep Puanı: 4376146
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
hehehheheh ![]()
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Süper Tayfa
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2008
Nereden: SAMSUN Slogan:Siyah......Beyaz
Konu Sayısı: 1164
Takım: Beşiktaş
Rep Gücü: 354100
Rep Puanı: 35408882
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
puhahahhah
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Aslanlar Tayfası
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2008
Nereden: yalnızlar rıhtımından
Konu Sayısı: 209
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 246465
Rep Puanı: 24646180
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Tek Aşk Beşiktaş-k
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2009
Nereden: ~ Şєhiя ŦαяκŁı, Aşκ αЧиı ~
Konu Sayısı: 1494
Takım: Beşiktaş
Rep Gücü: 220844
Rep Puanı: 22083747
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
puhahah ![]()
En güzeL derdim Sen'sin BEŞİKTAŞ'm.. . . . Sen'den başka hiçbir AŞK heyecanLandırmıyor beni, Seveceğim BEŞİKTAŞ'ım her saniyemde Sen'i, Bir Sen oLdun hayatım da doğduğum günden beri, Sen'i sevmek bu dünyada AŞK'Ların en güzeLi.. ![]() AnLadım ki başka bir AŞK yok şu yaLan dünyada, İnan hep akLımda oLdun, her geçen dakikamda, Sen benim gözLerimdeki yaşLarın anLamısın, BEŞİKTAŞ'm seni sevmeyen kadere dert yansın.. . . . |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|