![]() |
|
|||||||
| Komik (16+) Komik (+16) resimler, yazılar, videolar, flashları paylaştığımız bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni Tayfa
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008
Nereden: OrDan xP
Konu Sayısı: 15
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 2663
Rep Puanı: 266171
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
Alican fizik dersindeymiş… Hoca bütün öğrencileri kaldırıp rutin sorular soruyormuş… - ” Otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? -Öğrenci: camı açarım, -Hoca: söyle giren havanın sürtünme katsayısı, -Öğrenci: bilmiyorum, -Hoca: otur sıfır” Bu böyle bir değil iki değil bütün sınıfta sürmüş herkes dökülüyor… Alican kalkmış… -Hoca: oğlum otobüstesin çok sıcak ne yaparsın? -AliCan: Ceketimi çıkarırım. -Ama oğlum çok sıcak… -Gömleğimi çıkarırım… -Oğlum çok çok sıcak… -Alican dayanamamış: Hocam anamı da becerseniz size o camı açtırmam….! ----------------------------------------------------------------------- Kalabalık bir belediye otobüsünde kadının biri haykırmış: -Terbiyesiz adam ,yeter artık! –Adam “Aman bayan ne oldu ki?” – “Daha ne olacak geçtin arkama. Taksim den beri ayıptır be!” – Adam “Efendim yanlış anladınız herhalde. Bugün aybaşı. Maaşımı aldım, cebimde o var. O dokunmuş olacak.” -Kadın “İyi de be Adam , Taksim’den Şişli’ye gelene kadar maaşına zam mı geldi? “ ----------------------------------------------------------------------- Karı-koca ağız münakaşası yapmaktadırlar. Koca: - Hanım, komik oluyorsun. Hem göğüslerin yok, hem de sütyen takıyorsun. Kadın kızar ve cevap verir: - Ben sana neden don giydiğini soruyor muyum, kocacığım? ----------------------------------------------------------------------- Doktor, kadının bacakları arasına bakınca şaşırır: - Böyle büyüğünü görmedim, böyle büyüğünü görmedim, böyle büyüğünü görmedim... Bunu duyan kadın: - Büyük olduğunu biliyorum da, neden tekrarlıyorsun? - Benim tekrarladığım yok, yankı yapıyor ----------------------------------------------------------------------- Bir adam, ilk cinsel tecrübesini elli yaşında yaşar. Heyecana kapılıp vefat eder. Yüzündeki gülümseme üç günde geçer, tabutu kapatmaları da bir hafta sürer. ----------------------------------------------------------------------- Genel müdür ve şoförü, Paris'te bir randevu evine giderler. Her ikisi de birer hatun alıp odalara çıkarlar. Dönüş yolunda genel müdür sorar: - Dün geceden memnun kaldın mı? - Evet, sayenizde efendim, ya siz? - Ben mi? Doğrusunu söylemek gerekirse, karım o o**spulardan daha tatlı ve daha becerikli! Soför kendini tutamayarak konuşur: - Haklısınız efendim. Karınız, o kadınlardan bin kez daha tatlı ve becerikli
KubiLaYy.. ULtRasLAN...! [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir.Kayıt Olmak İçin Tıklayınız...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir.Kayıt Olmak İçin Tıklayınız...] PeOpLe41@windowslive.com Konu JusTSeeriP tarafından (17.04.09 Saat 16:45 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Banned
Konu Sayısı: 161
Rep Gücü: 0
Rep Puanı: 10838251
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
Doktor, kadının bacakları arasına bakınca şaşırır: - Böyle büyüğünü görmedim, böyle büyüğünü görmedim, böyle büyüğünü görmedim... Bunu duyan kadın: - Büyük olduğunu biliyorum da, neden tekrarlıyorsun? - Benim tekrarladığım yok, yankı yapıyor nihohahahahahahahahahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() müthiş komik bi fıkraymış bu
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Tayfa
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008
Nereden: OrDan xP
Konu Sayısı: 15
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 2663
Rep Puanı: 266171
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
YorumLaR için TeşekkurLer..
KubiLaYy.. ULtRasLAN...! [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir.Kayıt Olmak İçin Tıklayınız...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir.Kayıt Olmak İçin Tıklayınız...] PeOpLe41@windowslive.com |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|