![]() |
|
|||||||
| Komik (16+) Komik (+16) resimler, yazılar, videolar, flashları paylaştığımız bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
NoSenSe
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Konu Sayısı: 644
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 26427
Rep Puanı: 2641952
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
ADINI BİLE BİLMEMELİ "Evlenecegim kizin ilk erkegi ben olmaliyim, hatta cinsellik hakkinda hiç bir sey bilmemeli ve hatta erkek organinin adini dahi bilmemeli." diye düsünen bir adam, bu aradigi kizi bulabilmek için diyar diyar geziyormus. Fakat erkek organinin adini bile bilmeyen kiz nerdeeee ?Nihayet köyün birinden bir kiz tavsiye etmisler adam kizi görmeye gitmis, ne yapip edip kizla samanlikta bulusmus, konusurlarken lafin arasinda çikarip göstermis kiza: - "Bunun adini biliyor musun?" diye sormus, kiz: - "Penis" demis. Adam kizi begenmemis. Zaman içinde birçok köylerde,birçok kizlar tavsiye etmisler adama, adam ayni sekilde görüsüp sormus - "Bunun adi nedir?" diye bütün kizlarda bilmis adini. Aradigi türden bir kiz bulamayacagini anlayan adam tam evlenme fikrinden vazgeçecegi zaman bir kiz daha tavsiye etmisler.Kizin yasadigi köye giden adam, kizi bir bahane ile kömürlüge indirmis, lafin arasinda çikartip - "Bu nedir?" diye sormus. Kiz adaminkini eline alip biraz inceledikten sonra - "Düdüük" demis. Bunun üzerine aradigi kizi buldugunu düsünen adam formaliteleri tamamladiktan sonra bu kizla evlenmis. Aradan yillar geçmis, kari-kocanin çocuklari olmus, çocuklar büyümüs torunlari olmus,evliliklerinin otuzbesinci yillarini kutlarken adamin aklina tanistiklarinda yasadiklari olay gelmis ve gevrekgevrek gülerek karisini dürtmüs : - "Hatirliyormusun hanim,bundan seneler önce sana kömürlükte birsey göstermistimde, düdük demistin, nerden aklina geldi o ?" deyince kadin kikirdeyerek : -"Onu bilmeyecek ne var senden iki gün önce komsumuzun oglu seninkine benzer birsey gösterdi de ne oldugunu bilemedimdi, o da zurna demisti. Seninkine baktim, onunki zurna ise seninki de ancak düdük olur diye düsündüm.!!!!!" MAYMUN VE ZURAFA Hayvanat bahcesinin birinde bir maymun ve bir zürefa varmis. Bunlar birbirlerine asik olmuslar ve evlenmeye karar vermisler. Maymun ailesine durumu anlatmis fakat maymunun ailesi karsi cikmis. -"Olmaz oyle sey!, sen bir zÜrefa ile evlenemezsin, kendi cinsinden evlenmelisin." demisler. Maymun nasihatlari dinlelemis ve israr etmis, ailede mecburen kabul etmis. Sonunda evlenilir, dugun dernek yapilir. halaylar cekilir. En son maymun ve zurefayi gerdege kapatirlar Ertesi gün maymun'un akrabasi elinde bir tepsi bakalva ile gelir ev kapiyi calar, kapiyi acan maymun bitmis perisan bir haldedir. Maymun hemen sorar: -"Damat sana ne oldu böyle?" -"Ya hic sorma" der damat. -"Sen anlat hele, sana ne oldu?" -"Ya evlendigime evlenecegime pisman oldum." der damat -"iyi ama neden? sen istemistin?" -"Evet ama, bütün gece yukari çikip öpmekten, assagi inip ***mekten anam agladi." Kimin İcadı ? Ferdinand Porsche rahmetli olur. Kendisini bir melek karşılar ve büyük icadından dolayı bir dilek hak ettiğini söyleyerek, ne istediğini sorar. Ferdinand Porsche kısaca düşündükten sonra “Tanrı ile bir saat konuşmak isterdim” der. Melek bu isteği derhal yerine getirir ve kendisini bir salona götürür. Biraz sonra Tanrı odaya girer ve sohbet başlar... Porsche Tanrıya sorar ; “Kadını yaratırken düşüncelerin neredeydi ? “ Tanrı: “ Ne demek istiyorsun ? “ Porsche: “ Çok hatalı yaratmışsın.” 1-Ön tarafı aerodinamik değil 2-Çok ses yapıyor 3-Bakım masrafları yüksek 4-Ayda 5-6 gün tamamen kullanılmaz durumda 5-Sürekli boyanması ve yenilenmesi gerekiyor 6-Arka tarafı çok sarkık duruyor 7-Egsoz, emisyona çok yakın 8-Farlar genellikle küçük 9-Yakıtı da extrem yüksek Tanrı kısaca düşünüp yanıt verir “FERDINAND, FERDINAND; BUNLARIN HEPSİ DOĞRU OLABİLİR AMA İSTATİSTİKLERE GÖRE BİRÇOK ERKEK BENİM İCADIMA SENİN İCADINDAN DAHA FAZLA BİNİYOR.”
Eğer DOKUZ CanLı OLsaydın BiLe En FazLa SEKİZ Kez KaçabiLirdin ÖLümden BiLki YEDİ DüveLe SuLtan OLsan Dahi Yerin ALTI Mekan OLacak Sana En FazLa BEŞ Metre Kumaş GötürebiLeceksin Kapatacaksın DÖRT Açsanda GözLerini Bu Dünya ÜÇ GünLük Fani Dünya AzraiL'in Yanında İKİ Kat OLup YaLvarsanda NafiLe ELbet BİRGün ÖLeceksin İşte O Zaman Herşey SIFIR Dan BaşLayacak... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Gezgin Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Konu Sayısı: 2
Rep Gücü: 1327
Rep Puanı: 132521
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
ellerine sağlık koptum ben...
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Acemi Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Konu Sayısı: 47
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 1099
Rep Puanı: 109788
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
üçüncüsü pek hoşuma gitmedi etnik olarak doğru değil
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
NoSenSe
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Konu Sayısı: 644
Rep Gücü: 26427
Rep Puanı: 2641952
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
eyv. Başkan... ![]()
Eğer DOKUZ CanLı OLsaydın BiLe En FazLa SEKİZ Kez KaçabiLirdin ÖLümden BiLki YEDİ DüveLe SuLtan OLsan Dahi Yerin ALTI Mekan OLacak Sana En FazLa BEŞ Metre Kumaş GötürebiLeceksin Kapatacaksın DÖRT Açsanda GözLerini Bu Dünya ÜÇ GünLük Fani Dünya AzraiL'in Yanında İKİ Kat OLup YaLvarsanda NafiLe ELbet BİRGün ÖLeceksin İşte O Zaman Herşey SIFIR Dan BaşLayacak... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Hugger mugger
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Konu Sayısı: 1448
Takım: Beşiktaş
Rep Gücü: 28148
Rep Puanı: 2812740
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
asdfghjasdfgh ![]() ![]() ![]() Güzelmiş, ellerine sağlık ![]()
Sormayın neden bu huysuzluğum, bilmeden saklı duygularımı .. Sanmayın biter bu durgunluğum, sarmadan kuytu yaralarımı Sanmayın biter bu huysuzluğum, açmadan saklı duygularımı .. ![]() Sen varsan, iyi kötü tebessümüm de var .. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Aslanlar Tayfası
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Konu Sayısı: 69
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 1915
Rep Puanı: 191317
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
Alıntı:
Bu Manyakmış yaw helal walla tşk.ler paylaşım için...
Yaşamım Nos Gibi Hızlı, Angel ve Jant Gibi Parlak DTM kadar Yüksek, Neon Kadar Işıklıdır.... Kalamam 120 nin Gerisinde, NOS!! tüpüm var en zor gecemde, Koysalar önüme trafik te, Drift de yaparım, kariyer de...
|
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|