![]() |
|
|||||||
| Komik (16+) Komik (+16) resimler, yazılar, videolar, flashları paylaştığımız bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Paylaşımcı Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Konu Sayısı: 1253
Rep Gücü: 4708
Rep Puanı: 470485
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
MISAFIR Bir gun gezmeye gıden cıfte mısafır gelır. Fakat gelen mısafırler kapıyı duvar gorunce kapıya bır not ılıstırırler ; Geldık yoksunız Siz ne bıcım boksunuz.. Geldık kapı duvar Dısarıda bokmu var...... DOGUM Adamın karısı gece yarısı doğum yapmıştı. Sabah ilk iş hastaneye telefon edip durumları sormak oldu. - Alo orası doğum servisi mi? - Evet efendim. - Servis şefi ile görüşebilirmiyim? Tam o sırada hatlarda bir karışıklık olur ve müşterisiyle konuşan bir otomobil tamircisi hatta girer.Cazır cuzurt parazit sesleri ve hat düzeliyor. Adamı - Alo.... alo sesim geliyormu ?" - Evet devam edin. - Sesim şimdi daha iyi herhalde, sizinkide öyle. - Merak edilecek bir şey yok, burada herşey yolunda, onu iki gün içinde evinize yollarız. - Demek her şey normal...? - Aslında ne kadar zorluk çektiğimizi bilemezsiniz. Her tarafını elden geçirdik. İşe yaramaz hale gelen yerlerini değiştirdik. İki gün sonra da yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz. - Nasıl yeniden kullanabilirim anlamadımı - Hiç merak etmeyin, sonuçtan memnun kalacaksınız. Giriş deliğini daralttık, çok fazla genişlemişti.Her halde çok zor buluyordunuz? - Fakat !!!! - Yooo hayır itiraz etmeyin, zorlandığınız belli.. Sık sık yağlasanız iyi olur. Bu arada çıkış deliğini de açtık. Biraz tıkanmıştı da. - Çıkış deliği mi ?... - Hani gaz çıkan deliği .O kadar iyi açıldı ki şimdi gaz çıkarırken sesini dinlemek bir zevk. - Ne dediniz? - Dediğim gibi herşey yolunda. Emin olmak için dün akşam bizzat kendim denedim. Herşey okadar iyiydi ki zevkten mesut oldum. Bu sabah yedi kişi birden çıktık üstüne banamısın demedi. Artık öyle hızlı ki hiç sormayın çok memnun kalacaksınız CEP TELEFONU Bir kac adam Saunanin dinlenme kisminda muhabbet ederlerken birden Ceptelefonu calar - Merhaba sevgilim, su anda bir butikteyim ve bir kürk manto cok hosuma gitti, ne diyorsun, alabilirmiyim? Adam kisaca bir düsündükten sonra: - Tamam hayatim, güle güle kullan - Seni seviyorum kocacigim, haa, birde buraya gelirken yeni bir model Mercedes gördüm, cok begendim sevgilim. - Eh, begendiysen al hemen tabii. - Cok tesekkür ederim canim, ah, simdi aklima geldi, hani o Fransadaki tatil evi, yüzme havuzlu, tenis kortlu, sadece 1 milyon euroya satiyorlar hayatim. - Tamam canim, tatil evinide al, hic sorun degil - Oh sevgilim seni cok seviyorum, bu gün hayatimin en güzel günü. - Bende seni seviyorum, hadi aksama görüsürüz canim. Adam cep telefonunu kapattiktan sonra : - Afedersiniz arkadaslar, bu cep hanginize ait??
![]() ![]() ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] . [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Biz ne aşiret, ne kavim, ne ırk, ne de ümmetiz. Biz kendisini Türk kabul eden, henüz sınırları ve ruhu çizilememiş YÜCE TÜRK MİLLETİYİZ!
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|