![]() |
|
|||||||
| Komik (16+) Komik (+16) resimler, yazılar, videolar, flashları paylaştığımız bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
NoSenSe
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Konu Sayısı: 644
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 26427
Rep Puanı: 2641952
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
Kars tren garinda Istanbula hareket etmek üzere Dogu Ekspresi hazir beklemektedir. Kayserili is için geldigi Karstan dönmek üzere trene biner ve kompartmanini bulur. Içeride iki tane 45-50 yaslarinda adam ve birde 20 yaslarinda genç vardir. -"Selamun Aleyküm" diyerek Kayserili içeri girer.Içerdekiler; -"Aleyküm Selam" derler. Kayserili yerine oturur ve bir süre sonra tren hareket eder.Yolculugun basinda hiç kimse konusmamaktadir.Yalniz genç çocuk biraz sikintilidir.Orta yaslilardan birisi çocugun bu halini görür ve laf atar. -"Hayrola genç senin bir derdin mi var?" Çocuk dayanamaz baslar anlatmaya: -"Ya abi ben Istanbul Üniversitesinde ögrenciyim.Yari yil tatili için köyüme geldim. Zavalli anam beni okutabilmek için kötü yola düsmüs. Kadini o halde görünce çok canim sikildi. Üzüldüm" der. Bu sefer soruyu soran adam çocugu teselli etmek için söze baslar. -"Bak aslanim ananla iftihar et kadincagiz seni okutabilmek için nelere katlaniyor. Ben falanca yerin genel müdürüyüm. Anacigim beni okutabilmek için her gece pavyonlarda konsomatrislik yapardi. Üzülme" der.B u sefer öteki orta yasli adam lafa karisir. -"Yavrum gördün iste analik hakki ödenmez. Beyefendi dogru söylüyor ben ki filanca sirketin patronuyum anam beni okutabilmek için her gece kendini satardi. Bosver" der. Tabiki Kayserinin de konusmasi lazim. Elini cebine atar ve bir uzun sigara paketi çikartir. Digerlerine ikram ederek söyle der: -"Yakin lan o... cocuklari birer tane...."
Eğer DOKUZ CanLı OLsaydın BiLe En FazLa SEKİZ Kez KaçabiLirdin ÖLümden BiLki YEDİ DüveLe SuLtan OLsan Dahi Yerin ALTI Mekan OLacak Sana En FazLa BEŞ Metre Kumaş GötürebiLeceksin Kapatacaksın DÖRT Açsanda GözLerini Bu Dünya ÜÇ GünLük Fani Dünya AzraiL'in Yanında İKİ Kat OLup YaLvarsanda NafiLe ELbet BİRGün ÖLeceksin İşte O Zaman Herşey SIFIR Dan BaşLayacak... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Acemi Tayfa
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Konu Sayısı: 121
Takım: Beşiktaş
Rep Gücü: 4723
Rep Puanı: 472298
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
süPeRDiTeŞeKküRLeR..
Ağladığımı kimseye SöyLeme Anne.! OnLar Bni güçLü Biliyor.. OnLar Bni KraL Belliyor.. OnLar bni kızdım mı.. Dünyayı Yakacak insan Belliyor.. Ben öLümLe yaşam arasındaki çizgide Bir o yana..Bir bu yana giderken.. OnLar Benim için Hayatın BÜYÜK BİR HAYAL KIRıKLIĞI oLduğunu BiLmiyor !!
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Tek Aşk Beşiktaş-k
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Nerden: Burası ߣşiktAş ALayına Gider..!! SLogan:AiLene, Vatanına ve BEŞİKTAŞINA ihanet etmeyeceksin!!
Konu Sayısı: 1010
Rep Gücü: 28537
Rep Puanı: 2852229
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
çok komik değil ama neyse tşkler (: ![]()
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Öss Mod.. :)
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Konu Sayısı: 2504
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 19236
Rep Puanı: 1922581
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
Güzeldi ![]() ![]() ![]()
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güzellikler İslamiyettedir, Cumhuriyet güzeldir, Demokrasi güzeldir, Laiklik ve İnsan hakları yaşanıyorsa güzeldir. İnsan hakları benim dinimin özüdür. 29.01.08'den beri... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Boğazın Boğası
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Nerden: Kapalı Alt F S12 K20 Nüfus:32.145 Rakım:1903 Slogan:KaRtaL goL goL goL
Konu Sayısı: 1176
Rep Gücü: 29976
Rep Puanı: 2995728
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
İyiydi ![]()
., . Beşiktaş'lılık Duruşu.. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] September 16
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|