![]() |
|
|||||||
| Komik (16+) Komik (+16) resimler, yazılar, videolar, flashları paylaştığımız bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Paylaşımcı Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Konu Sayısı: 1253
Rep Gücü: 4708
Rep Puanı: 470485
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
enteresan ülkemin insanı... 1. bir erkeye başka bir erkeyin sperminin geçmesi nasıl etki yapar tesekkürler 2. bir insanda penis kaç yaşından sonra başlar? 3. kaç kere kullanabilirim ve neden bu kadar pahalı şimdi ne yapabilirim 4. ben 31 çekerken kullanıyorum da* tam bir birleşme sağlayamadım* prezervatifin kaygan maddesi yüzünden elim sürekli kayıyor. ne yapabilirim? koymasanıza şu maddeyi.! 5. kadınlarda cinsel isteği azaltmak için hangi yöntem ve ilaçları önerirsiniz? 6. prezervatifi bir kere kullandıktan sonra tersyüz edip tekrar kullanmak doğru mudur? işimiz bittikten sonra ne şekillerde faydalanabiliriz? maksimum faydayı nasıl sağlarız? 7.: ben daha çok yılbaşı gibi günlerde evi süslemek için balon olarak kullanıyorum* şu kayganlaştırıcı sıvıyı koymasanız şişirirken bi garip oluyo insan 8.: iki kişiyle aynı donemde ilişkiye girmek*yani aynı anda iki sevgilinizin olması cinsel anlamda ne gibi sorun yaratabilir? prezervatif kullanırsa bu sorun ortadan kalkar mı? 9.: merhaba penisin boyundan ziyade yüksekliğinin önemli olduğu doğru mudur? 10.:bir prezervatifi çıkardıktan ve yaklaşık 1 saat sonra tekrar taktıktan sonra etkisi kaybeder mi? 11: prezervatifi taktıktan sonra üzerine kıyafetimi giysem bir kaç dakika sonra (yaklaşık 10 dk gibi) kıyafetimi çıkarıp ilişkiye girsem herhangi bir sorun olurmu yani prezervatifin üstüne bir kumaş temas ettikten sonra ilişkiye girsem bu kız arkadaşım için sorun olurmu ona acı verirmi yada bana bir zararı olurmu şimdiden teşşekkürler 12.: bir arkadaşımdan eğer iki yıl hiç seks yapılmazsa tekrar bakire olunduğuna dair bir şey duymuştum. bu doğru mu acaba? 13.: ben henüz 18 yaşında değilim. yani gelişimimi tamamlamadım. cinsel birleşme olduktan sonra boyum uzar mı? 14.: slm.20 yaşında üniv. ögrencisiyim. cok fazla masturbasyon yaptıgım zaman bazı şeyleri hatırlamakda güçlük çekiyorum. acaba masturbasyonun hafızaya bir etkisi warmı? 16: hocam mrb ben doğmayacak olan milyonlarca çocuğumun nereye gittiğini merak ediyorum.
![]() ![]() ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] . [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Biz ne aşiret, ne kavim, ne ırk, ne de ümmetiz. Biz kendisini Türk kabul eden, henüz sınırları ve ruhu çizilememiş YÜCE TÜRK MİLLETİYİZ!
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
NoSenSe
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Konu Sayısı: 644
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 26427
Rep Puanı: 2641952
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
Alıntı:
![]()
Eğer DOKUZ CanLı OLsaydın BiLe En FazLa SEKİZ Kez KaçabiLirdin ÖLümden BiLki YEDİ DüveLe SuLtan OLsan Dahi Yerin ALTI Mekan OLacak Sana En FazLa BEŞ Metre Kumaş GötürebiLeceksin Kapatacaksın DÖRT Açsanda GözLerini Bu Dünya ÜÇ GünLük Fani Dünya AzraiL'in Yanında İKİ Kat OLup YaLvarsanda NafiLe ELbet BİRGün ÖLeceksin İşte O Zaman Herşey SIFIR Dan BaşLayacak... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Stajyer
Konu Sayısı: 7804
Takım: Trabzonspor
Rep Gücü: 16451
Rep Puanı: 1643642
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
[quote=burakveelif;767521] 13.: ben henüz 18 yaşında değilim. yani gelişimimi tamamlamadım. cinsel birleşme olduktan sonra boyum uzar mı?[quote] geri zekalı ![]() ![]()
![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() Tribünün babası KALEARKASI betül35 ![]() |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Boğazın Boğası
Nerden: Kapalı Alt F S12 K20 Nüfus:32.145 Rakım:1903 Slogan:KaRtaL goL goL goL
Konu Sayısı: 1176
Takım: Beşiktaş
Rep Gücü: 29976
Rep Puanı: 2995728
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
Alıntı:
![]()
., . Beşiktaş'lılık Duruşu.. [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] September 16
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Beşiktaşım hayat sensin..
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Konu Sayısı: 1019
Takım: Beşiktaş
Rep Gücü: 22282
Rep Puanı: 2226855
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
bir arkadaşımdan eğer iki yıl hiç seks yapılmazsa tekrar bakire olunduğuna dair bir şey duymuştum. bu doğru mu acaba? hee yeniliyor kendini kertenkele bu zaten töbe töbe ![]()
|
|
#6 (permalink) |
|
Öss Mod.. :)
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Konu Sayısı: 2504
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 19236
Rep Puanı: 1922581
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
6. prezervatifi bir kere kullandıktan sonra tersyüz edip tekrar kullanmak doğru mudur? işimiz bittikten sonra ne şekillerde faydalanabiliriz? maksimum faydayı nasıl sağlarız? bu ne be ![]() ![]() ![]()
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güzellikler İslamiyettedir, Cumhuriyet güzeldir, Demokrasi güzeldir, Laiklik ve İnsan hakları yaşanıyorsa güzeldir. İnsan hakları benim dinimin özüdür. 29.01.08'den beri... |
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Restart Again !
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Konu Sayısı: 882
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 14442
Rep Puanı: 1443337
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Issız Adam
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Konu Sayısı: 372
Rep Gücü: 18915
Rep Puanı: 1890776
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Fenerbahçe Tayfası
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Konu Sayısı: 44
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 5445
Rep Puanı: 544399
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
çok süpeeeeeeerr.... ![]() ![]() ![]()
|
|
#10 (permalink) |
|
Paylaşımcı Tayfa
Konu Sayısı: 1253
Rep Gücü: 4708
Rep Puanı: 470485
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Buradan devam edelim.... Arama yapmadan konu açmayalım ![]()
![]() ![]() ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] . [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Biz ne aşiret, ne kavim, ne ırk, ne de ümmetiz. Biz kendisini Türk kabul eden, henüz sınırları ve ruhu çizilememiş YÜCE TÜRK MİLLETİYİZ!
|
|
|
![]() |
| Tags: ayip yazilar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|