![]() |
|
|||||||
| Komik (16+) Komik (+16) resimler, yazılar, videolar, flashları paylaştığımız bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
NoSenSe
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Konu Sayısı: 644
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 26427
Rep Puanı: 2641952
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
Bir gün genç bir çift evlenir ve damadın evi olmadığı için babasının evinde kalır. Babasının evinde de annesi ve 10 yaşındaki kız kardeşi de varmış. Genç çift gerdeğe girmiş ve sabah oldugunda damadın babası kahvaltıya inmelerini beklemiş. Fakat saat 11 olmuş kimse inmemiş. Ufak kardeşi de, "Ben niye inmediklerini biliyorum." demiş. Babası da "Sus senin aklın böyle şeylere ermez." demiş. Saat 16 olmuş yine odadan çıkan yok. Babası yine merak etmiş, kız kardeş de yine "Ben biliyorum" demiş fakat babası "Sen sus" demiş ve saat aksam 8 oldugunda yine odadan çıkan olmayınca kız kardeş yine "Baba vallahi ben biliyorum" demiş. Babası da artık meraktan çatladığı için "Söyle bakalım, niçin inmiyorlar?" demiş. Kızda; "Akşam abimle yengem gerdeğe girerken, yengem benden krem istemişti. Bende yanlışlıkla japon yapıstırıcısı vermişim..."
Eğer DOKUZ CanLı OLsaydın BiLe En FazLa SEKİZ Kez KaçabiLirdin ÖLümden BiLki YEDİ DüveLe SuLtan OLsan Dahi Yerin ALTI Mekan OLacak Sana En FazLa BEŞ Metre Kumaş GötürebiLeceksin Kapatacaksın DÖRT Açsanda GözLerini Bu Dünya ÜÇ GünLük Fani Dünya AzraiL'in Yanında İKİ Kat OLup YaLvarsanda NafiLe ELbet BİRGün ÖLeceksin İşte O Zaman Herşey SIFIR Dan BaşLayacak... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Paylaşımcı Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Konu Sayısı: 1253
Rep Gücü: 4708
Rep Puanı: 470485
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
Yuhhhhh ! ![]()
![]() ![]() ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] . [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Biz ne aşiret, ne kavim, ne ırk, ne de ümmetiz. Biz kendisini Türk kabul eden, henüz sınırları ve ruhu çizilememiş YÜCE TÜRK MİLLETİYİZ!
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Öss Mod.. :)
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Konu Sayısı: 2504
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 19236
Rep Puanı: 1922581
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
Süper yaaa ![]() ![]() ![]()
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Güzellikler İslamiyettedir, Cumhuriyet güzeldir, Demokrasi güzeldir, Laiklik ve İnsan hakları yaşanıyorsa güzeldir. İnsan hakları benim dinimin özüdür. 29.01.08'den beri... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Tek Aşk Beşiktaş-k
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Nerden: Burası ߣşiktAş ALayına Gider..!! SLogan:AiLene, Vatanına ve BEŞİKTAŞINA ihanet etmeyeceksin!!
Konu Sayısı: 1010
Takım: Beşiktaş
Rep Gücü: 28537
Rep Puanı: 2852229
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
zuahhahaha ![]()
[Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() [Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Linkleri Görebilir. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Gezgin Tayfa
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Konu Sayısı: 12
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 2571
Rep Puanı: 256900
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
zuahhahaa
. Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır. Mustafa Kemal ATATÜRK . |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Aslanlar Tayfası
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Konu Sayısı: 264
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 7834
Rep Puanı: 782924
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
Hehehe ![]()
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Romantik Sapık
![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Konu Sayısı: 761
Rep Gücü: 23641
Rep Puanı: 2362861
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
Hiç gülmedim ![]()
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Tek Aşk Beşiktaş-k
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Konu Sayısı: 98
Takım: Beşiktaş
Rep Gücü: 9026
Rep Puanı: 902409
Rep Derecesi :
Ruh Hali:
|
puahahahah
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|