![]() |
|
|||||||
| Komik (16+) Komik (+16) resimler, yazılar, videolar, flashları paylaştığımız bölüm... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
NoSenSe
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Konu Sayısı: 644
Takım: Fenerbahçe
Rep Gücü: 26427
Rep Puanı: 2641952
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Hali:
|
Ağanın biri dünyayı gezip göreyim demiş. Her yolculuğundan sonra köylüyü, kahvede etrafına toplayıp, gezip gördüklerini anlatırmış ki marabasının da vizyonu genişlesin. Yine bir yolculuk sonrası kahvede köylüsünü etrafına toplamış. Köylü başlamış sormaya - Ağam bu sefer nere getti? - Afrike ye getmisem - Ağam efrike de ne yaptin? - Safari ya çikmisem. - Hele bu sefari ne ola ki? - Hele arabaya biniysen. Araziye ovaya çihiysen, nerde bi heyvan goriysen, pesinden arabayi suriysen.Heyvana yetisip tüfek ile vuriysen. - Ağam sen hiç heyvan vurdiin? - Heee vurdim - Ne vurdin? - Zebra vurdim - Ağam hele bu zebra ne ola ki? - Eşeği biliysen? - Hee.. - Aha, eşeğin siyah beyaz çizgili olani - Abov..Ağam başka ne vurdin? - Zurefa vurdim. - Hele bu zurefa ne ola ki? - Eşeği biliysen? - Hee.. - Aha, eşeğin bacaklari iki metre, boynu 3 metre olani - Abov..Ağam başka ne vurdin? - Gergedan vurdim. - Hele bu gergedan ne ola ki? - Eşeği biliysen? - Hee.. - Aha, eşeğin derisi biraz kalin olani, bir de burnunda iki tane boynuz vardir - Abov..Ağam başka ne vurdin? - Piton vurdim? - Ağam bu piton ne ola ki? - Eşeği biliysen? - Hee. - Eşeğin aleti biliysen? - Heee.. - Aha, onun 4 metre olani. Ama eşek yoktir
Eğer DOKUZ CanLı OLsaydın BiLe En FazLa SEKİZ Kez KaçabiLirdin ÖLümden BiLki YEDİ DüveLe SuLtan OLsan Dahi Yerin ALTI Mekan OLacak Sana En FazLa BEŞ Metre Kumaş GötürebiLeceksin Kapatacaksın DÖRT Açsanda GözLerini Bu Dünya ÜÇ GünLük Fani Dünya AzraiL'in Yanında İKİ Kat OLup YaLvarsanda NafiLe ELbet BİRGün ÖLeceksin İşte O Zaman Herşey SIFIR Dan BaşLayacak... |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|